2022. augusztus 18. Ilona napja
Üdvözöljük honlapunkon
Bemutatkozó prospektusokKözpontErdészetekMátraparkettMűszaki ÜzemFatermékParkettaTermészetvédelemErdei vasutakErdei iskolákSzálláshelyek

Rudolf-tanya

Madárcsicsergés, harapni való friss levegő, végtelen zöld erdő és békés nyugalom fogadja a megfáradt mátrai vándorokat, ahol kényelmes körülmények között kipihenhetik fáradalmaikat!


ÁRLISTA (letölthető)

 

Rudolf-tanya a Galyatetőre vezető főúttól 2 km-re az erdőben található. A területen található egy 14 fő elszállásolására alkalmas új központi épület és 2 apartmanház. A 2020-ban átadott új épület emeletén 4 db hálószoba található saját fürdőszobával. 2 db 4 ágyas és 2 db 3 ágyas szobák várják a vendégeket. A földszinten található egy jól felszerelt melegítőkonyha és egy 40 fő befogadására alkalmas közösségi tér. A közösségi rendezvények hangulatát fokozza a csodás mélyzöld cserépkályha, mely nemcsak a testet, de a lelket is felmelegíti a hideg, havas napokon.


FŐÉPÜLET

Földszint: Teljesen felszerelt közös konyha, 40 fő étkezésére szolgáló közösségi tér, cserépkályha.
Emelet: 4 db hálószoba saját fürdővel; 2 db háromágyas és 2 db négyágyas szoba.

APARTMAN

A központi épülettel szemben 2 db apartman található, benne 2 db négyágyas szobával, fürdőszobával és teljesen felszerelt konyhával. A földszinten található a konyha, a fürdőszoba és a nappali, ahol a kanapé kihúzható, pótágyként is használható. Az emeleten a hálószoba kapott helyet. Az apartman fűtése egyéni, fatüzelésű kályha.


Rudof-tanya erdőkkel körülvett udvara nagyon hangulatos, ahol kültéri sütésre, főzésre is van lehetőség. A tanyán kiépített vezetékes vízhálózat forrásvízzel táplált, így csak fürdésre, mosogatásra alkalmas. A legközelebbi étkezési lehetőség Galyatetőn van, ahol szeretettel ajánljuk vendégeinknek a Galyatetői Turistacentrum kínálatát.


LÁTNIVALÓK A KÖRNYÉKEN

Galya-kilátó (Péter hegyese)
Kékestető Adótorony és kilátó
Mátraszentistván Sípark
Mátra Múzeum, Gyöngyös
Siroki vár
Parádfürdő: Cifra Istálló és Kocsimúzeum


ELÉRHETŐSÉGEK

Gondnok: Hliva Gábor - 30/839-7852
E-mail: rudolftanya@egererdo.hu
Cím: Rudolftanya külterület 034 hrsz.


www.egererdo.hu, Egererdő Zrt. © 2022. Minden jog fenntartva.
CégadatokKapcsolatImpresszumKirendeltségek, területi képviseletek