2022. augusztus 18. Ilona napja
Üdvözöljük honlapunkon
Bemutatkozó prospektusokKözpontErdészetekMátraparkettMűszaki ÜzemFatermékParkettaTermészetvédelemErdei vasutakErdei iskolákSzálláshelyek

Fátyol Vendégház

A nyugalom szigete

3348 Szilvásvárad, Szalajka-völgy, hrsz. 0164/11A.
ÁRLISTA (letölthető)

 

A Fátyol Vendégház Szilvásvárad külterületén, a falutól kb. két km-re, a csodás Szalajka-völgyben, az erdő ölelésében, nyugodt, csendes környezetben várja a pihenni vágyó turistákat. Nevét a híres Fátyol-vízesésről kapta, melynek szinte a szomszédságában emelkedik ki a völgyön át vezető út fölé. A ház két szinttel és 9 szobával rendelkezik, összesen 30-35 fő kényelmes elszállásolását biztosítja.

A kétszintes épületben kiválóan el tud különülni akár több család is. Az alsó szinten 3 szoba található, összesen 12 férőhellyel, a felső szinten lévő folyosón 4 szoba van, melyekben összesen 16 személy tud megszállni. Az emeleten elkülönül egy apartman rész, mely előteréből két darab két személyes szoba nyílik. Minden szobához külön vizesblokk tartozik, zuhanykabinos fürdőszobával. Az épület kiváló családi, baráti összejövetelek megtartására is. A ház előtti részen egy szalonnasütő és egy fedett kis ház biztosítja az szabad sütögetés élményét. Szívesen látjuk a megfáradt bakancsos turistákat, a nyugalomra vágyó vendégeket, valamint a nagyobb csoportokban érkezőket is!


A SZOBÁK

Kétágyas szobák - Apartman

A vendégház emeleti részén egy előtérből nyíló, két különálló szoba található. Mind a két szoba két ágyas, valamint külön fürdőszobával rendelkezik. A két szobákhoz tartozik még egy nagy erkély, melyről csodás kilátás nyílik a völgyre. Az apartman előterében szintén két ágy került elhelyezésre, így családoknak is kiváló helyszín az elkülönült pihenésre.3 ágyas szobák

A házban 4 darab háromágyas szoba található, kettő a földszinten, kettő az emeleten, melyekben 1 darab emeletes ágy és 1 darab szimpla ágy került behelyezésre. A szobák külön vizesblokkal rendelkeznek. 

5 ágyas szobák

Az emeleti részen két darab 5 ágyas szobánk van, melyben 2 darab emeletes és 1 darab szimpla ágy található. A szobához külön vizesblokk tartozik.

 

6 ágyas szoba

A szobában három darab emeletes ágy található, külön vizesblokkal rendelkezik. A szoba a földszinten található.


ÉTKEZÉS - teakonyha használat

A ház jól felszerelt konyháját vendégeink saját felelősségükre használhatják. Konyhánkban villanytűzhely, mikrohullámos sütő, vízforraló, kávéfőző és edénykészlet biztosítja az otthonos környezetet. A földszinten egy 35 fős étkező is található, ahol a vendégek kényelmesen tudnak étkezni.
A ház melletti réten található egy büfé, ahol meleg ételeket lehet vásárolni. A szilvásváradi éttermek pedig sok-sok helyi specialitást kínálnak.

Szeretettel várjuk Önöket Szilvásváradra, a Fátyol Vendégházba!

www.egererdo.hu, Egererdő Zrt. © 2022. Minden jog fenntartva.
CégadatokKapcsolatImpresszumKirendeltségek, területi képviseletek