2022. augusztus 18. Ilona napja
Üdvözöljük honlapunkon
Bemutatkozó prospektusokKözpontErdészetekMátraparkettMűszaki ÜzemFatermékParkettaTermészetvédelemErdei vasutakErdei iskolákSzálláshelyek

Pazsagi Turistaház

A Nyugat-Bükk csodaszép tájait felfedezők körében ismert Pazsag neve. A 2017-ben átadott új főépület elegáns és egyben kényelmes szálláshelyet nyújt az erdő megfáradt vándorainak.

A házról:

Az új épületben 6 tágas, 3-4 ágyas fürdőszobás szobában 22 fő szállhat meg,

míg a tetőtérben kialakított egyterű matracszálláson 12 fő elszállásolása biztosított. A tetőtérben külön női, férfi fürdőszoba áll rendelkezésre.

A vendégek részére 1 garnitúra ágyneműt és törülközőt biztosítunk.

Az alagsorban melegítő konyha és 45 fő befogadására alkalmas étkező, társasági helyiség áll a vendégek rendelkezésére, melyhez egy külső terasz csatlakozik.

Az új főépület mellett egy parasztház jellegű kisház található hat férőhellyel. Két szobával, közös fürdőszobával és konyhával. A fűtést és a meleg vizet cserépkályha biztosítja.

Várjuk iskolás csoportok, baráti társaságok, bakancsos turisták, nyugdíjas közösségek jelentkezését, hiszen a turistaház mindenkinek számára kellemes pihenést nyújthat távol a város zajától.

A környékről:

Innen indulva számos természeti látványosság, barlang, látogatóközpont, várrom és hagyományait őrző bükki település megközelíthető. Az Országos Kéktúra útvonala mellett fekszik és a sárga sávon haladó turisták számára is ideális szálláshely. Közelében van a Hór-völgye, az Oszlai tájház, a Suba-lyuk barlang, de a jó állóképességűek akár Bánkútig is elmerészkedhetnek.

Megközelítés:

A turistaház közútról könnyen megközelíthető. A 2505-ös úton haladva Egerből, Felsőtárkányon át, Lillafüred irányába haladva, a megyehatárt jelző tábla (Heves-Borsod) előtt jobbra kanyarodva, tovább stabilizált erdészeti úton érhető el a turistaház.

Foglalható az EGERERDŐ Zrt. Felsőtárkányi Erdészeténél: 3324 Felsőtárkány, Fő út 282. Telefon: +36 (70) 527-21-44, E-mail: pazsag@egererdo.hu

valamint a www.erdeiszallas.hu oldalon.


Cím: 3414 Bükkzsérc külterület, Hrsz. 0191 GPS-koordináták: 48.032097, 20.510164

www.egererdo.hu, Egererdő Zrt. © 2022. Minden jog fenntartva.
CégadatokKapcsolatImpresszumKirendeltségek, területi képviseletek