2022. augusztus 18. Ilona napja
Üdvözöljük honlapunkon
Bemutatkozó prospektusokKözpontErdészetekMátraparkettMűszaki ÜzemFatermékParkettaTermészetvédelemErdei vasutakErdei iskolákSzálláshelyek

Műszaki Üzem

Az EGERERDŐ Zrt. erdőgazdálkodási alaptevékenységének biztosítása végett, mintegy 800 km-nyi feltáró hálózattal (közelítőnyomok nélkül) rendelkezik. A fenti mennyiségből mintegy 300 km-nyi úthálózat burkolt, időjárásbiztos erdészeti feltáró út.

Ennek az infrastruktúrának a folyamatos fenntartására és fejlesztésére társaságunk, az Erdőgazdálkodási és természetvédelmi osztály felügyelete alá tartozó, de önálló elszámolási egységként működő Műszaki Üzemet tart fenn.

Az üzem elsődleges feladata a társaság tulajdonában, ill. kezelésében lévő feltáró hálózat, ill. felépítményes ingatlan vagyon (épületek, építmények) és az ezekhez tartozó műtárgyak karbantartása, felújítása és szükség esetén újak kiépítése.

A fenti munkákhoz szükséges tervek elkészítését és engedélyek beszerzését az Erdőgazdálkodási és természetvédelmi osztályon dolgozó Ingatlanügyi és műszaki előadó végzi.

A Műszaki üzem feladata továbbá a Zrt. tulajdonában lévő géppark beszerzésével, üzemeltetésével és időnként az értékesítésével kapcsolatos ügyek intézése is.

Az üzem látja el a társaság tulajdonában álló Eger-Felnémeti telephely ipari létesítményeinek bérbeadásával, üzemeltetésével, valamint a Zrt. központi irodaépületének üzemeltetésével járó teendőket is.

Kiegészítő tevékenységként ez az üzemünk működteti a társaság tulajdonát képező Eger-Felnémeti üzemanyag kutat is, ahol kiváló minőségű MOL üzem- és kenőanyagok értékesítése folyik, Egerben a legkedvezőbb árakon. Erről itt tudhat meg részleteket.

Üzemünk külső megbízásokat is vállal, erről itt olvashat.

A Műszaki Üzem elérhetőségét itt találja.

www.egererdo.hu, Egererdő Zrt. © 2022. Minden jog fenntartva.
CégadatokKapcsolatImpresszumKirendeltségek, területi képviseletek