2022. augusztus 18. Ilona napja
Üdvözöljük honlapunkon
Bemutatkozó prospektusokKözpontErdészetekMátraparkettMűszaki ÜzemFatermékParkettaTermészetvédelemErdei vasutakErdei iskolákSzálláshelyek

Vadgazdálkodás

2022/2023. évi vadászati árjegyzékünk elérhető "pdf" formátumban itt.

Kedvezményes vaddisznó kan vadászati árlista 2020. június 15-től elérhető itt.

 

Az alábbi menüpontok alatt részletesen is olvashat a vadgazdálkodási tevékenységünkről:

     VADÁSZATI TEVÉKENYSÉG

     VADÁSZTERÜLETEK JELLEMZÉSE

     VADASKERTEK

     A VADGAZDÁLKODÁS ÉS AZ ERDŐMŰVELÉS KAPCSOLATA

 

Nemzeti kincsünk a vad

 

Az EGERERDŐ Zrt. teljes területének közel 4/5-én folytat vadgazdálkodási tevékenységet és ezen belül 3 vadaskertet üzemeltet.

 

A Bükk és a Mátra vadföldekkel tarkított egybefüggő erdőtömbjei valamint a Heves-Borsodi-dombvidék meredek oldalakkal szabdalt tája ideális élőhelyet nyújt a hazai nagyvadfajok számára. Területünkön élő őshonos nagyvadfajaink közül legnagyobb számban a vaddisznó található meg, de kiemelkedő jelentőségűek a gímszarvas és őz állományaink is. Elődeink mindhárom tájegységre telepítettek be muflont, amiből a kosok minősége országos szinten is kiemelkedő.

 

Az erdő szerves részét képező vadállománnyal való gazdálkodás hosszú távú terveket és a tervek magas szintű megvalósításáért felelős szakszemélyzetet igényel.

 

Cégünk hosszú távú célkitűzése a vadállomány élőhelyének folyamatos fejlesztése, amely tájba illeszkedő vadföldek, itatók, etetők, dagonyák valamint sózók, magaslesek kialakításával és karbantartásával valósul meg.

 

Erdészeink és vadászaink már közel 50 éve alapvető feladatuknak tartják az erdőgazdálkodással szoros kapcsolatban álló vadgazdálkodást. Ez a szakembergárda mindent megtesz azért, hogy az egészséges és jó minőségű vadállomány fenntartásának gyümölcseként a vadászatok eredményesen záruljanak és vendégeink elégedetten térjenek haza.

 

Látogatóink részére igényeiknek megfelelően szervezzük meg az egyéni vagy társas vadászatokat, biztosítva a vadászathoz szükséges okmányok beszerzését is.

 

A vadászokat szívesen látjuk vendégül a jól felszerelt, erdei környezetben lévő vadászházainkba, ahol teljes körű ellátás, házias ízek mellett pihenhetik ki a vadászat fáradalmait.

 

Cégünk visszavárja kedves vendégeit és buzdítja Önt is, hogy látogasson el hozzánk és ismerje meg ezeket a vadregényes tájakat!

 

További információk:

Nagy Károly Imre vadászati előadó - tel.: +36 (30) 535-8404

Szilvásváradi Erdészet Vadaskertje - tel.: +36 (30) 668-6270

www.egererdo.hu, Egererdő Zrt. © 2022. Minden jog fenntartva.
CégadatokKapcsolatImpresszumKirendeltségek, területi képviseletek