2022. augusztus 18. Ilona napja
Üdvözöljük honlapunkon
Bemutatkozó prospektusokKözpontErdészetekMátraparkettMűszaki ÜzemFatermékParkettaTermészetvédelemErdei vasutakErdei iskolákSzálláshelyek

Mátraparkett

Üzemünk saját honlapján részletesebb információkat talál.
 
A Mátraparkett Magyarország egyik vezető parkettagyártója. Több, mint 40 éves tapasztalatunkat összegyűjtve és felhasználva dolgozunk az Ön kényelméért.
Parkettáink azok számára készülnek, akiknek a parkettázás többet jelent egy egyszerű padlóburkolásnál. Termékeink vásárlásakor a természet is beköltözik otthonukba, elősegítve ezzel, hogy lakásukból igazi otthon, irodájukból kellemesebb munkahely váljék. Több fafajtából, számos minőségben és méretben gyártjuk termékeinket, hogy vásárlóink változatos igényeit kielégítsük.
Minőségbiztosítás
Fontosnak tartjuk erdeink védelmét. Ezért az EGERERDŐ Zrt. részeként gondoskodunk a kivágott erdők folyamatos utánpótlásáról, a szigorú erdészeti törvények betartásával biztosítjuk, hogy nyersanyagaink ellenőrzött területekről származzanak és megfeleljenek a minőségi követelményeknek.
Kiváló minőségünk folyamatos biztosítása érdekében ISO 9001:2001 és ISO 14 001:2005 minőségbiztosítási rendszert üzemeltetünk 2000 óta. Tagja vagyunk a FEP-nek (Nemzetközi Parkettaszövetségnek) és a FAGOSZ-nak (Fagazdaságok Országos Szakmai Szövetsége).
Örök értékünk a fa
Ne feledje, a parkettánk megvásárlásakor Ön értéket is vesz, a valódi fa érétkét, mely hosszú évtizedeken keresztül fogja biztosítani az Ön kényelmét és meghálálja a gondos ápolást!
Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük tekintse meg Mátraparkett üzemünk saját honlapját, ahol többek között az akciókról is folyamatosan tájékozódhat!
Dolgozóink elérhetőségeit itt tekintheti meg.
www.egererdo.hu, Egererdő Zrt. © 2022. Minden jog fenntartva.
CégadatokKapcsolatImpresszumKirendeltségek, területi képviseletek