2022. augusztus 18. Ilona napja
Üdvözöljük honlapunkon
Bemutatkozó prospektusokKözpontErdészetekMátraparkettMűszaki ÜzemFatermékParkettaTermészetvédelemErdei vasutakErdei iskolákSzálláshelyek
Hírek, információk
2022. május 6.

Sajtónyilatkozat

az Egri Erdészet erdészetvezetőjével kapcsolatban felmerült ügyben

Forrás: Vigh Ilona kommunikációs és közjóléti vezető

Az EGERERDŐ Zrt. nyilatkozata szerint, az Egri Erdészet erdészetvezetőjével kapcsolatban felmerült ügyben, az erdőgazdaság a hatályos jogszabályok és belső szabályzatok, utasítások szerint belső vizsgálatot indított.
 
Az EGERERDŐ Zrt. továbbra is elkötelezett a természeti értékek megőrzése, az erdők fenntartható kezelése területén. A természet károsítása, a természeti erőforrások kontroll nélküli kihasználása teljességgel összeegyeztethetetlen a Társaság működési alapelveivel és a Társaságnál dolgozóktól elvárt szakmai és emberi hozzáállással.

Éppen ezért az EGERERDŐ Zrt. a kérdéses ügyet kiemelt figyelemmel vizsgálja, azonnal belső ellenőrzést indított, emellett mindenben együttműködik a vizsgálatban részt vevő egyéb szervezetekkel így a Bükki Nemzeti Park Igazgatóságával is.
 
A vizsgálat időtartamára a terület kezelését végző Egri Erdészet vezetését azonnali hatállyal egy az ügyben nem érintett szakember veszi át.
 
Eger, 2022.05.06.
Tisztelettel:       

EGERERDŐ Zrt.

www.egererdo.hu, Egererdő Zrt. © 2022. Minden jog fenntartva.
CégadatokKapcsolatImpresszumKirendeltségek, területi képviseletek